Психолог
П'ятниця, 29.03.2024, 01:54
Форма входу
Друзі сайту
Міні-чат
200
Наше опитування
Оцініть мій сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Жахливо
5. Погано
Всього відповідей: 235
Статистика


Вітаю Вас Гість | RSS
Перша Міжнародна конференція з когнітивної психології - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Blazer  
Форум » Флейм » Новини в світі » Перша Міжнародна конференція з когнітивної психології (... відбулася в Острозькій академії!)
Перша Міжнародна конференція з когнітивної психології
BlazerДата: Субота, 28.02.2009, 22:49 | Сообщение # 1
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 30
Репутація: 2
Статус: Offline
У Національному університеті «Острозька академія» днями за сприяння Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки вперше в Україні відбулася Міжнародна наукова конференція «Сучасні дослідження когнітивної психології», у якій взяли участь провідні науковці-психологи, повідомляє офіційний веб-сайт Острозької академії.
Під час пленарного засідання учасників заходу привітав ректор Острозької академії, доктор психологічних наук, професор Ігор Пасічник. «Щиро вітаю вас, шановні колеги, з можливістю взяти участь в конференції такого масштабу. Фактично – це перша спроба зібрати науковців з когнітивної психології і побачити, що зроблено в Україні в цій галузі. Думаю, що ця конференція стане щорічною і на базі Острозької академії нам вдасться сформувати потужну вітчизняну школу когнітивної психології», - сказав Ігор Пасічник.
Із доповідями на конференції виступили доктор психологічних наук університету Упсала (Стокгольм), який очолює науково-дослідну лабораторію когнітивної психології в Острозькій академії, Ульф Фредрік Джонсон, студентка IV курсу, спеціальності «психологія», асистент науково-дослідної лабораторії когнітивної психології НаУОА В. Степанчук, студентка IV курсу, спеціальності «психологія», асистент цієї ж лабораторії А. Ковилова, доктор психологічних наук, професор, завідувач кафедри загальної та соціальної психології Волинського національного університету імені Лесі Українки Лариса Засєкіна та інші.
Після цього конференція продовжила свою роботу у вигляді секційних засідань, на яких обговорювалися актуальні проблеми когнітивної психології, когнітивні стилі в структурі індивідуальних характеристик особистості, роль когнітивних технік у процесі самореалізації особистості тощо.
У рамках конференції також відбулася презентація навчально-терапевтичної програми курсу «Мистецтво театру і драматерапія», розробленої кандидатом психологічних наук, старшим викладачем кафедри психолого-педагогічних дисциплін Національного університету «Острозька академія» Галиною Гандзілевською.
За результатами конференції буде видано збірник, який вміщуватиме доповіді учасників та стане корисним для науковців, що цікавляться проблемами когнітивної психології.
 
Форум » Флейм » Новини в світі » Перша Міжнародна конференція з когнітивної психології (... відбулася в Острозькій академії!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Зробити безкоштовний сайт з uCoz Copyright MyCorp © 2024